تبلیغات
دوست همیشه شما - طرز تهیه شیرینی تر ناپلئونی
 
درباره وبلاگ


سلام به همه دوستان عزیزم امیدوارم که از بازدید کردن از این وبلاگ لذت ببرید
اینجا یه وبلاگه سرگرم کننده است که حاوی داستانها و حکایات. دستور آشپزی.لطیفه.سرگرمی .دانستنیها و مطالب روانشناسی ... است.
راستی یه چیزی که یادم رفته بود بگم :چون من هر روز چند تا مطلب تو وبلاگ می گزارم مطالب قبلی به آرشیو میره پس اگه می خواین هیچ مطلبی رو از دست ندید حتما به موضوعات یا آرشیو مراجعه کنید.خوشحال میشم نظر بدید در مورد مطالبم.

امیدوارم همیشه پاینده باشید.

مدیر وبلاگ : شری صدفی
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

كد موسیقی برای وبلاگ

دوست همیشه شما
دوست همیشه شما هیچ وقت تنهاتون نمیزاره




طرز تهیه شیرینی تر ناپلئونی 
مواد لازم :

خمیر ورقه ای      
خامه فرم گرفته        2 پیمانه
پودر قند         1/2 پیمانه
انواع کرم

مواد لازم :

خمیر ورقه ای      به بخش خمیر ورقه ای رجوع شود

خامه فرم گرفته        2 پیمانه
پودر قند         1/2 پیمانه
انواع کرم     رجوع به بخش کرم

طرز تهیه :

خمیر ورقه ای را به قطر نیم سانتیمتر باز نموده به ابعاد 5 در 3 سانتیمتر برش بدهید و در سینی شیرینی پزی قرار داده با چاقو چند برش روی خمیر بزنید . و در سینی دیگری تکه های اضافی خمیر را قرار دهید . فر را از یک ربع قبل با حرکت 400 درجه فارنهایت روشن نموده و سینی را در طبقه وسط فر به مدت 10 دقیقه قرار دهید . پس از آن درجه حرارت فر را روی 300 درجه فارنهایت گذاشته و به مدت 15 دقیقه قرار بماند تا خمیر ناپلئونی پخته شود . سینی را از فر بیرون آورده بگذارید سرد شود و در سینی که اضافات خمیر قرار دارد باید رنگ آن تیره تر شود . سپس آن را با دست خرد کرده با پودر قند مخلوط کنید و برای تزئین روی شیرینی استفاده کنید . برای وسط شیرینی نیز می توانید از کرم پاتیسیر ، وانیلی ، دانمارکی (مطابق صفحه 66) و یا خامه زده شده استفاده کنید . روش کار بدین صورت است که یک تکه شیرینی را از وسط دو نیم کرده روی یک تکه آن کرم مورد نظر را گذاشته و تکه دیگری از شیرینی را روی آن قرار داده و مجدداً روی آن کرم ریخته و در آخر از مخلوط پودر قند و خرده های ناپلئونی برای روی شیرینی استفاده کنید .





نوع مطلب : دستور پخت کیک و شیرینی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


پنجشنبه 8 آبان 1393 :: نویسنده : شری صدفی
نظرات ()
دوشنبه 10 اردیبهشت 1397 03:48 ب.ظ
This is very interesting, You are a very skilled blogger.
I've joined your feed and look forward to seeking more of
your magnificent post. Also, I have shared your website in my social networks!
دوشنبه 9 بهمن 1396 03:20 ب.ظ
I'm truly enjoying the design and layout of your blog.
It's a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to
come here and visit more often. Did you hire out a
designer to create your theme? Exceptional work!
شنبه 18 شهریور 1396 07:35 ق.ظ
Hi there, just wanted to say, I liked this post. It was funny.
Keep on posting!
چهارشنبه 28 تیر 1396 10:46 ب.ظ
whoah this blog is excellent i really like reading your articles.
Stay up the great work! You know, lots of individuals are looking round for this information, you could aid them greatly.
پنجشنبه 24 فروردین 1396 05:45 ق.ظ
It's great that you are getting thoughts from this article
as well as from our dialogue made here.
شنبه 19 فروردین 1396 02:19 ب.ظ
At this time it sounds like BlogEngine is the top blogging platform out there right now.

(from what I've read) Is that what you are using on your blog?
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر